Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

ΑΠΟΕΛ

Το 1978 μια παρέα κατοίκων των Μολάων έκριναν αναγκαία την ίδρυση ενός αθλητικού συλλόγου, για τη νεολαία του τόπου μας. Έχουμε ακούσει από τους παλαιότερους, πως μια ημέρα σηκώθηκε αυτή η παρέα από ένα τραπέζι κι έτρεξαν να μαζέψουν ότι χρειάζεται  …άλλοι χαρτιά, άλλοι παιδιά, χρήματα κτλ. Έτσι όταν κατοχυρώθηκε η πρόταση του κ. Γιώργου για το όνομα να ήταν «Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Επιδαύρου Λιμηράς» ο κυρ’ Αντώνης ανέλαβε τα τυπικά του θέματος και σε μερικές ημέρες όλα τα χαρτιά ήταν έτοιμα.
Αυτό που έμενε πλέον, ήταν η συγκέντρωση των παιδιών για να συμπληρωθεί ο απαραίτητος αριθμός αθλητικών δελτίων. Ο αριθμός με τον καιρό υπερκαλύφθηκε. Γι’ αυτό φρόντισανκυρίως ο Γ. Παπαδόπουλος που βρήκε παιδιά και τους έκανε ποδοσφαιριστές, ο Δ. Παντελής καλαθοσφαιριστές, ο κ. Μαδημένος (γυμναστής) βολεϊμπολίστες και μερικούς αθλητές στίβου.

…1978 – 2015, περισσότεροι από 1000 αθλητές κι αθλήτριες, έμαθαν τι σημαίνει αθλητική ιδέα και πόσο σημαντικός είναι ο αθλητισμός ιδιαίτερα σε έναν τόπο, όπου οι νέοι λιγοστεύουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου